English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

Zařazeno : MMCR1604

Aleš Holakovský, 14.06.2016 16:37
Tisknout článek
Kategorie : Česká rally; zobrazeno : 3219x


Již jen několik dní zbývá do uzávěrky přihlášek ke startu na 43. Rally Bohemia, Rally Bohemia Historic a Rally Bohemia Legend. Datem uzávěrky přihlášek je pátek 17. června. Přihlásit se lze primárně editovatelnou elektronickou přihláškou na webu soutěže.
Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!
Uzávěrka přihlášek na Rally Bohemia se blíží!

Až do termínu uzávěrky mohou elektronicky přihlášení soutěžící měnit a doplňovat své údaje, zvláště pak doplňovat oskenované dokumenty potřebné k účasti, což urychlí průběh administrativní přejímky. Pořadatel také všem posádkám doporučuje vyplnění údajů do Technické karty a bezpečnostní výbavy posádky. Tyto údaje se následně vytisknou na Technickou kartu a posádky je již nebudou muset vypisovat ručně. Do termínu uzávěrky přihlášek musí být dle řádů zaplacen vklad do soutěže. V opačném případě by byl při pozdější úhradě navýšen o 25 %. Termín uzávěrky pro objednávku zvláštních přání v servisním parkovišti je posunut až na 23. června.

Pořadatel očekává start kompletní špičky českého rallyového šampionátu jak v absolutním pořadí, tak v jednotlivých kategoriích. Přihlášeni již jsou všichni medailisté loňského ročníku Rally Bohemia v čele s vítězným Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem za tovární tým ŠKODA Motorsport na Škodě Fabia R5. Loni druzí Václav Pech s Petrem Uhlem se letos i na “Bohemce” představí s atraktivním Porsche 997 GT3. Překvapivé třetí místo z minulého roku budou mít šanci obhajovat oblíbení Štěpán Vojtěch a Michal Ernst, kteří si ani letos nechtějí nechat Rally Bohemia ujít.  Přestože soutěž v letošním roce není vypsána jako mezinárodní, již nyní je přihlášeno několik zajímavých zahraničních posádek. Jmenujme zejména úřadující vicemistry německého mistrovství Fabiana Kreima s Frankem Christianem startující se Škodou Fabia R5.

Průběžný on-line seznam již přihlášených posádek můžete na oficiálním webu soutěže sledovat na www.rallybohemia.cz v sekci Dokumenty. Zde naleznete přihlášené posádky do MČR v rally, do MČR v rally historických automobilů i do exhibiční Rally Legend. V pátek 17. června budou na oficiálních internetových stránkách soutěže zveřejněny taktéž mapy rychlostních zkoušek.

První automobily odstartují do 43. Rallye Bohemia ze Staroměstského náměstí v Mladé Boleslavi v sobotu 2. července v 13:20. Organizátoři Rally Bohemia Vás srdečně zvou k návštěvě soutěže. Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

/ Zpět na přehled článků

/Související články

Bohemka letos nabídne jen 8 RZ

Bohemka letos nabídne jen 8 RZ

27.04.2016 20:55

Článek Honza Froněk, Česká rally

Rally Bohemia 2016 přijímá přihlášky

Rally Bohemia 2016 přijímá přihlášky

10.05.2016 09:30

Článek Aleš Holakovský, Česká rally

Bezpečnost Rally Bohemia v číslech

Bezpečnost Rally Bohemia v číslech

01.06.2016 08:54

Článek Aleš Holakovský, Česká rally

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/Test Hirvonena, Blocka a Ostberga [VIDEO]

/ Další video...